Real Madridi kërkon që nga shitjet të bëjë një buxhet prej 180 milionë euro.

Mësohet se klubi ka vënë në shitje 17 lojtarë, për të cilët pret oferta.

Normalisht që nuk do të shiten të gjithë, por vetëm ata që kanë oferta të duhura, ku edhe klubi kërkon ta plotësojë shumën.

Më poshtë i gjeni emrat e lojtarëve dhe çmimet  e tyre në Transfermarkt, sa sa vlejnë në treg aktualisht.

James Rodriguez

Vlera: 32 milionë euro – Kontrata i mbaron: qershor 2021 – Do të shitet

Gareth Bale

Vlera: 32 milionë euro – Kontrata i mbaron: qershor 2022 – Do të shitet

Reklama

Luka Jovic

Vlera: 32 milionë euro – Kontrata i mbaron: qershor 2025 – Do të shitet

Dani Ceballos

Reklama

Vlera: 32 milionë euro – Kontrata i mbaron: qershor 2023 – Do të shitet

Martin Odegaard

Vlera: 45 milionë euro – kontrata i mbaron: qershor 2023 – Do të huazohet

Sergio Reguilon

Vlera: 20 milionë euro – Kontrata i mbaron: qershor 2023 – Do të huazohet

Alvaro Odriozola

Vlera: 16 milionë euroë – Kontrata i mbaron: qershor 2024 – Do të shitet ose huazohet

Lucas Vazquez

Vlera: 16 milionë euro – kontrata i mbaron: qershor 2021 – Do të shitet

Luka Modric

Reklama

Vlera: 16 milionë euro – kontrata i mbaron: qershor 2021 – Do të shitet

Nacho Fernandez

Vlera: 12 milionë euro – kontrata i mbaron: qershor 2022 – Do të shitet

Mariano Diaz

Vlera: 13 milionë euro – kontrata i mbaron: qershor 2023 – Do të shitet

Reklama

Takefusa Kubo

Vlera: 13.5 milionë euro – kontrata i skadon: qershor 2024 – Do të huazohet

Oscar Rodriguez

Vlera : 11 milionë euro – kontrata i skadon: qershor 2023 – Do të shitet

Jesus Vallejo

Vlera: 6 milionë euro – kontrata i skadon: qershor 2021 – Do të shitet

Borja Mayoral

Vlera: 3.2 milionë euro – Kontrata i skadon: qershor 2021 – Do të shitet

Reklama

Alberto Soro

Vlera: 2.7 milionë euro – Kontrata i skadon: qershor 2024 – Do të shitet

Jorge de Frutos

Vlera: 2 milionë euro – Kontrata i skadon: qershor 2021 – Do të shitet

/Telegrafi/