Bleona Qereti ka reaguar ndaj atyre që e kritikuan rreth ngrirjes së qelizave vezë.

Ditë më parë, këngëtarja publikoi një video, ku tregonte për metodën që u mundësonte femrave që t’i ngrijnë qelizat e tyre vezë, në rast se e kanë prioritet karrierën ose nëse akoma nuk e kanë gjetur dashurinë e jetës së tyre.

Mirëpo, ajo ka marrë kritika nga më të ndryshmet dhe madje është ofenduar për këtë veprim. Gjë që e ka nxitur edhe reagimin e saj për të sqaruar edhe një herë pse e ka bërë këtë.

Pasi ngriu qelizat vezë, Bleona këshillon femrat që akoma nuk e kanë gjetur partnerin ideal (Foto/Video) Pasi ngriu qelizat vezë, Bleona këshillon femrat që akoma nuk e kanë gjetur partnerin ideal (Foto/Video)

“Procesi i ngrirjes së vezëve, është mënyra më efikase për të mos humbur mundësinë e pasjes së një fëmije për të gjitha vajzat që nuk kanë gjetur akoma partnerin ideal dhe që tik-taku i orës biologjike u troket çdo ditë…”.

“Fatmirësisht pati mes jush që më kuptuan, mua, qëllimin tim, mesazhin që doja të përcillja dhe më mirë sesa unë ua kthyen ata përgjigjen. Komentet e tyre, ma bënë ta kaloj më lehtë këtë moment”.

“Nuk ka asgjë më të rëndësishme për mua sesa krijimi i një fëmije! Është gjëja që dua më shumë, por kurrsesi nuk mund të bëj pakt me jetën time që të lind një fëmijë me një partner që nuk e dua.

As an independent woman, I’m really proud of the fact that I’ve made my career a priority in my life and even more grateful for technologies that have given women the power to do this. I encourage all ambitious women to freeze their eggs until they find the perfect partner to spend their life with! To all of the beautiful girls out there: You now have the freedom to decide your priorities and make decisions on when to have babies independent of your biological clock! Thank you @guyringler #californiafertilitypartners #eggfreezing #femaleempowerment. Per te gjitha vajzat qe akoma nuk kane gjetur partnerin ideal per te bere nje femi, dhe ora biologjike ben “ tik tak” cdo dite ne mendjen e tyre, kjo eshte procedura e duhur- jo nxitimi te gjejne nje partner patjeter qofte dhe nese nuk eshte babai I duhur per femijen e tyre, thjesht vetem per te bere nje femije…. #femaleempowerment #emancipimiifemrave #loveyourself #mosunixito full video on my Facebook

A post shared by Bleona (@bleona) on Nov 10, 2017 at 8:57am PST

“Turp nuk është të ngrish vezët – turp është të bësh fëmijë me një njeri që nuk e do, vetëm e vetëm që të ngelësh shtatzënë! Në këtë pikë ndryshojmë ne: ju e bëni, unë jo”, ka shkruar mes tjerash ajo.

Bleona tregon metodën për të ngrirë qelizat vezë për femrat që e kanë prioritet karrierën (Video) Bleona tregon metodën për të ngrirë qelizat vezë për femrat që e kanë prioritet karrierën (Video)

Postimi i plotë i Bleonës:

Ky është sqarimi im i fundit për të gjithë injorantët, që nuk kuptojnë, bëjnë sikur nuk kuptojnë, ose më keq akoma nuk duan të kuptojnë. Procesi i ngrirjes së vezëve, është mënyra më efikase për të mos humbur mundësinë e pasjes së një fëmije për të gjitha vajzat që nuk kanë gjetur akoma partnerin ideal dhe që tik-taku i orës biologjike u troket çdo ditë… Fatmirësisht pati mes jush që më kuptuan, mua, qëllimin tim, mesazhin që doja të përcillja dhe më mirë sesa unë ua kthyen ata përgjigjen. Komentet e tyre, ma bënë ta kaloj më lehtë këtë moment. Nuk kam ndërmend t’u sqaroj arsyet dhe të gjithë procesin mjekësor, por përpara se të me gjykoni dhe shfaqni injornacen tuaj haptazi me frustrime prej kafshësh nëpër komente, mundohuni te mendoni dhe për ndjesitë e tjetrit që gjendet në anën tjetër të ekranit… nuk ka asgje me te rendesishme per mua sesa krijimi I nje femije!!!! Eshtë gjëja që dua më shumë, por kurrsesi nuk mund të bëj pakt me jetën time që të lind një fëmijë me një partner që nuk e dua. Turp nuk eshte te ngrish vezet- turp eshte te besh femije me nje njeri qe nuk e do vetem e vetem qe te ngelesh shtatezane!!! Në këtë pikë ndryshojmë ne: ju e bëni, unë JO.

Ky është sqarimi im i fundit për të gjithë injorantët, që nuk kuptojnë, bëjnë sikur nuk kuptojnë, ose më keq akoma nuk duan të kuptojnë. Procesi i ngrirjes së vezëve, është mënyra më efikase për të mos humbur mundësinë e pasjes së një fëmije për të gjitha vajzat që nuk kanë gjetur akoma partnerin ideal dhe që tik-taku i orës biologjike u troket çdo ditë… Fatmirësisht pati mes jush që më kuptuan, mua, qëllimin tim, mesazhin që doja të përcillja dhe më mirë sesa unë ua kthyen ata përgjigjen. Komentet e tyre, ma bënë ta kaloj më lehtë këtë moment. Nuk kam ndërmend t'u sqaroj arsyet dhe të gjithë procesin mjekësor, por përpara se të me gjykoni dhe shfaqni injornacen tuaj haptazi me frustrime prej kafshësh nëpër komente, mundohuni te mendoni dhe për ndjesitë e tjetrit që gjendet në anën tjetër të ekranit… nuk ka asgje me te rendesishme per mua sesa krijimi I nje femije!!!! Eshtë gjëja që dua më shumë, por kurrsesi nuk mund të bëj pakt me jetën time që të lind një fëmijë me një partner që nuk e dua. Turp nuk eshte te ngrish vezet- turp eshte te besh femije me nje njeri qe nuk e do vetem e vetem qe te ngelesh shtatezane!!! Në këtë pikë ndryshojmë ne: ju e bëni, unë JO.

A post shared by Bleona (@bleona) on Nov 11, 2017 at 5:24am PST

/Telegrafi/