Samoyed Ody i ëmbël e adhuron shalqirin.

Në verë, këtij qeni i pëlqen të “flladitet” me shalqi të ngrirë, të cilin më pas e lëpin nga një gotë si një zotëri i vërtetë.

Një video e Ody u shfaq në 9GAG dhe kënaqi miliona njerëz.

“Nuk është e lehtë të jesh i lezetshëm, por dikush duhet ta bëjë këtë”, u tha Ody të gjithëve.

Dhe ne vërtet pajtohemi – nuk është e lehtë të jesh aq i lezetshëm sa Ody, por ai po ia del shumë mirë. /Telegrafi/

View this post on Instagram

A post shared by 9GAG: Go Fun The World (@9gag)