0Shares

Prokurori i ka kërkuar Gjykatës së Lartë për të konfirmuar dënimin prej 21 muajsh burg për Lionel Messin.

Gjykata e Lartë e Barcelonës i ka bërë një kërkesë me shkrim Gjykatës Supreme ku kërkon shqyrtimin e çështjes së Messit për pasurisë e tij dhe babai i tij.

Gjatë seancës me dyer të mbyllura, Gjykata Supreme ka shqyrtuar të dhënat që ka paraqitur Leo Messi dhe babai i tij.

Shërbimi sekret e ndjek Messin, një agjent i është vënë pas në muajt e fundit Shërbimi sekret e ndjek Messin, një agjent i është vënë pas në muajt e fundit

Ata akuzohen për mashtrim tatimor dhe rrezikojnë 21 muaj në burg  që rëndon nga Gjykata e Barcelonës.

Më herët gjykata e Barcelonës e dënoi argjentinasi dhe babanë e tij për fshehje dhe mashtrim me vlerën 4.1 milionë euro përmes një rrjeti të kompanish ndërmjetëse.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)