Producenti i njohur, Phil Specot, ka ndërruar jetë në moshën 81-vjeçare.

Thuhet se ai ishte i infektuar nga COVID-19, ndërsa nuk mundi të përballej me komplikimet që iu shfaqën, shkruan Mirror.

Ai ishte krijuesi i hitit “The Wall of Sound”, që u përdor nga grupet e njohura të viteve të 60-ta.

Në 2009 ai u dërgua në burg për vrasjen e Lana Clarkson në 2003, ndërsa u dënua me 19 vjet.

Spector u diagnostikua me coronavirus dhe shkoi në spital por u shërua mjaft mirë për t’u kthyer në burg.

Por ai thuhet se kishte probleme me frymëmarrjen dhe u dërgua menjëherë në spital ku edhe vdiq.

Theksojmë se vdekja e Spector u konfirmua nga Departamenti i Korrigjimeve dhe Rehabilitimit në Kaliforni. /Telegrafi/