Prince Double H ka lansuar këngën e tij më të re që mban titullin “Hakmarrja”.

Teksti është shkruar nga vet reperi, ndërsa muzikën e ka bërë JambeatZ.

Nga vet titulli, kjo këngë flet për fenomenin e hakmarrjes dhe qëllimi është vetëdijesimi i shqiptarëve që të mos e vrasin njëri-tjetrin. /Telegrafi/