Që në fillim të verës dhe sezonit të festave, mund të hasnim skena dhe situata të ndryshme të pazakonta. Mes atyre që ishin të papërshtatshëm, kishte edhe nga ata që ia dolën të na bënin të qeshnim. Një nga këto ditët e fundit po qarkullon në internet.

Përkatësisht, në grupin në Facebook “Live from Greece”, një përdorues ka shpërndarë një foto që nuk ka lënë askënd indiferent.

Ajo tregon një makinë luksoze Porsche që ka gjetur vendin e saj nën hijen e pishave, një hap larg hyrjes në ujë. Kjo nuk do të ishte aspak e pazakontë nëse në çatinë e veturës nuk do të kishte një tendë kampingu.

Nuk vonuan shumë dhe nisën reagimet, por edhe disa batuta të njohura për “turistët e domates”.

Pamja ka gëzuar shumë dhe ata kanë arritur në përfundimin se sa bukur është që pronari i veturës, pavarësisht se padyshim ka “xhepa të thellë”, e kalon verën ashtu siç i pëlqen – në natyrë.

“Kjo quhet turist që i pëlqen të shijojë natyrën”, është një nga komentet.

Disa, nga ana tjetër, ishin të mendimit se fotografia mori “lavdërime” vetëm sepse ishte një veturë me targa gjermane, ndërsa nëse do të ishte një makinë shtëpiake, pretendojnë ata, do të kishte pasur shumë më tepër komente dënuese.

Përdoruesve iu kujtua gjithashtu se kampingu në disa vende konsiderohet një luks dhe se është edhe më lirë të marrësh një dhomë me qira sesa një kamping.

Sido që të jetë, pronari i makinës krijoi një atmosferë të vërtetë për veten e tij dhe me siguri lëvizja e tij do të mbahet mend për disa kohë. /Telegrafi/