0Shares

Janë disa momente në lidhjen tuaj të dashurisë kur duket se gjithçka po shkon mbrapsht. Ju keni debate të shpeshta, nuk bini dakord për gjërat që jeni pajtuar dikur e madje nuk argëtoheni si dikur.

Mjafton edhe një detaj krejtësisht i vogël që ju t’i kundërviheni njëri tjetrit dhe të përfundoni në shtretër të ndarë.

Por kjo jo domosdoshmërisht paraqet fundin e lidhjes suaj, nëse kjo është pyetja që ju i’a parashtroni vetes kohë pas kohe.

Më poshtë janë disa këshilla se si mund t’i ndihmoni lidhjes juaj:

Është shumë e rëndësishme të uleni dhe të flisni

Kur ju ndjeheni të qetë dhe racional, jeni i sinqertë rreth asaj se si ju ndjeheni. Ndershmëria me të vërtetë është çelësi për çdo marrëdhënie. Edhe në qoftë se keni frikë se kjo mund të dëmtojë partnerin tuaj. Është më mirë të diskutoni gjithçka hapur se sa të lejoni gjëra që të ndikojnë në marrëdhënien tuaj.

Shkruani mendimet tuaja mbi marrëdhënien tuaj dhe kërkoni partnerit tuaj për të bërë të njëjtën gjë

Ndonjëherë është më e lehtë për të shkruar se sa është për të folur. Kjo ju lejon të mendoni siç duhet për atë që ju jeni duke thënë.

Diskutoni lidhur me atë që keni shkruar dhe lexuar në dhoma të veçanta

Lexoni mendimet e njëri-tjetrit, kjo vetëm do të ju japë kohë për të përpunuar ato. Ju mund të mos pëlqeni ato që partneri ka për të thënë, kështu që është më mirë për t’iu qasur njëri-tjetrit me një mendje të qartë, të hapur. Vetëm  kur ju ndjeheni të qetë dhe të gatshëm për të biseduar në mënyrë që  të shmangeni argumenteve, transmeton Klan Kosova.

Komplimentoni  njëri-tjetrin

Seriozisht. Edhe nëse ju plotësisht nuk mund ta duroni atë në atë kohë. Nëse flokët e partnerit duken bukur sot, tregoni atij ose asaj. Nga ana tjetër, personi që keni në krahë do të fillojë të ju komplimentojë më shumë. Vërejtja e gjërave në njëri-tjetrin tregon se ju jeni duke bërë një përpjekje dhe që jeni duke u munduar për të bërë personin në krahë tjetër të lumtur.

Dërgoni atyre mesazhe

Mesazhi i rastësishëm gjatë ditës tregon që ju jeni duke menduar rreth tij ose saj. Dhe kjo është mirë për ju që ta dini. Edhe diçka e thjeshtë si “Hej, si ka shkuar dita juaj” mund t’ju sjellë përpara në hapa të mëdhenj.

Gjeni kohë për njëri tjetrin

Edhe në qoftë se kjo do të thotë thjesht një mbrëmje në divanin e shtëpisë suaj ose një pije të shpejtë në kafenenë afër shtëpisë suaj.

Bisedoni për ndjenjat tuaja më shumë. Jini të ndershëm.

Nuk ka asgjë më të keqe se të pyesni se çfarë personi tjetër është duke menduar e ju nuk e dini. Kjo nuk është aq e vështirë që të hapeni dhe të lëni të gjitha mendimet dhe ndjenjat jashtë.

Dhe së fundi … bëni marrëdhënie seksuale.

Seksi heq aq shumë tensionin dhe frustrimin duke ju bërë ndiheni shumë më të relaksuar. Ju mund të ndjeheni si dy njerëz krejtësisht ndryshe më pas.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)