Hitbërësit e vjetër dhe yjet e reja të muzikës pop tashmë i kanë prezantuar këngët e para, ndërsa së shpejti do t’i lansojnë edhe albumet e tyre të reja.

Reklama

Gjatë vitit të kaluar kemi pasur mundësinë t’i dëgjojmë disa prej materialeve të reja muzikore, ndërsa befasia e vërtetë do të vijë brenda këtij viti kur edhe do të publikohen disa albume të shumëpritura, të cilët padyshim se do t’i pushtojnë top-listat.

Nëse ju kanë pëlqyer këngët e para, atëherë nuk bën të kaloni pa dëgjuar pjesët tjera të albumeve që do të publikohen në vijim.

Dua Lipa – “Future Nostalgia”

Kënga e parë e albumit: “Don’t Start Now”

Selena Gomez – “Rare”

Reklama

Kënga e parë e albumit: “Lose You To Love Me”

Kesha – “High Road”

Kënga e parë e albumit: “Raising Hell”

Reklama

Meghan Trainor – “Treat Myself”

Kënga e parë e albumit: “No Excuses”

Louis Tomlinson – “Walls”

Kënga e parë e albumit: “Two of Us”

Green Day – “Father of All Mother*uckers”

Kënga e parë e albumit: “Father of All…”

Tame Impala – “The Slow Rush”

Kënga e parë e albumit: “Borderline”

Justin Bieber – akoma nuk është bërë i ditur titulli

Kënga e parë e albumit: “Yummy”

The 1975 – “Notes on a Conditional Form”

Kënga e parë e albumit: “People”

Alanis Morissette – “Such Pretty Forks in the Road”

Kënga e parë e albumit: “Reasons I Drink”

Halsey – “Manic”

Kënga e parë e albumit: “Without Me”

/Telegrafi/