Mike Tyson është kritikuar ashpër për mënyrën se si reagoi ndaj një tifozi në një aeroplan kohët e fundit, ku ish-kampioni i peshave të rënda nisi një sulm të fuqishëm ndaj një individi.

E gjithë kjo ngjarje u kap në video nga disa persona të tjerë në aeroplan. Por, që Mik Tyson është njerëzor dhe nuk ka qëllim të lëndoi asnjë fans të tij, ai pas asaj ngjarje bëri një foto me një fans të tij.

Por, nga ajo se çfarë ka pohuar Tyson, thotë se me personin në fjalë ishte diçka më shumë. Pavarësisht veprimeve të Majk pak çaste më parë, fansi në foto ka thënë se ai ishte shumë miqësor dhe i qetë. Madje – legjenda i kishte dhënë edhe librin “Basic Economics” nga Thomas Sowell sepse Tyson është një biznesmen i tillë.

Fotoja mund të funksionojë në avantazhin e Majk, për të treguar se ai është i qetë me fansat që janë të hapur dhe të respektueshëm me të. Ekipi i Tyson pretendoi se njeriu në aeroplan, Melvin Townsend III , u bë tepër agresiv dhe po ngacmonte Tysonin dhe madje i hodhi një shishe uji kampionit, edhe para se avioni të nisej.

Sa për Townsend, ai është avokat, derisa ka angazhuar Matt Morgan nga Morgan & Morgan për padinë e ushtruar ndaj legjendës së boksit. Matt thotë se gjërat mes dyeshes ishin të qeta në fillim, por, “Në një moment të caktuar, zoti Tyson u acarua qartë nga një fans tepër i emocionuar dhe filloi ta godiste në mënyrë të tepruar. Kjo situatë mund të ishte shmangur thjesht duke kontaktuar stjuardesat. Klienti ynë mohon të ketë hedhur një shishe uji përpara se të goditet nga zoti Tyson”.

Është thënë më tej se Townsend nuk ka vendosur ende nëse do të ndërmarrë apo jo veprime ligjore kundër Majk, por sigurisht që padi është ushtruar. /Telegrafi/