Shumë mund të ndryshojnë brenda një viti – dhe për 20 vjet, ne as nuk duam t’ju themi.

Reklama

Shumë nga personat e famshëm që do të gjeni më poshtë u rritën më famë kur ishin shumë të rinj. Ne u njohëm me fytyrat e tyre dhe u mësuam me tiparet e tyre adoleshente, por 20 vjet është një kohë e gjatë.

Bright Side përpiloi fotografi nga 18 të famshëm për të krahasuar se si dukeshin kur filluan karrierën e tyre dhe si duken tani që janë bërë aktorë, të rritur dhe njerëz të shkëlqyeshëm.

1. Nicole Richie

2. Ashley Tisdale

3. Ashlee Simpson

4. Kim Kardashian

5. Kelly Clarkson

6. Mischa Barton

7. Vanessa Hudgens

8. Demi Lovato

9. Nicki Minaj

10. Céline Dion

11. Ariana Grande

12. Madison Pettis

13. Kaley Cuoco

14. Jennifer Lopez

15. Mandy Moore

16. Hilary Duff

17. Taylor Swift

18. Selena Gomez

/Telegrafi/