Tifozët e Anglisë janë duke shkaktuar probleme të mëdha për sigurimin e stadiumit të Wembleyt.

Fillimisht ata u përleshën mes vete para lokaleve që gjendet afër stadiumit ku do të luhet finalja e Euro 2020.

Nga ora 21:00, Tre Luanët takohen me Italinë, për të përcaktuar fituesin e Kampionatit Evropian.

Përleshje masive mes tifozëve të Anglisë para finales së Euro 2020 Përleshje masive mes tifozëve të Anglisë para finales së Euro 2020

Por, u dashtë fillimisht ndërhyrja e policisë britanike që të ndalonte përleshjen masive mes tifozëve të Anglisë.

Derisa gjërat u qetësuan, një tjetër turmë ka shpërthyer dhe tifozët po tentonin të futeshin me dhunë në Wembley.

Kreativiteti i tifozit të Anglisë kalon çdo limit në përkushtimin e tij për të mbështetur Tre Luanët në finale të Euro 2020 Kreativiteti i tifozit të Anglisë kalon çdo limit në përkushtimin e tij për të mbështetur Tre Luanët në finale të Euro 2020

Sigurimi i stadiumit tentoi t’i ndalonte ata që të futeshin me radhë, një gjë e tillë ishte e pamundur, pasi qindra tifozë filluan të vraponin drejtë hyrjes së stadiumit.

Duket se tifozët anglezë do të shkaktojnë incidente edhe brenda stadiumit, mirëpo aty mund edhe të futen sigurimi për t’i qetësuar gjërat nëse është e nevojshme. /Telegrafi/