Super yjet Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Scott Disick dhe shumë të tjerë janë paditur nga një kompani ajrore për dyshimin se nuk ka paguar një faturë të madhe.

“Silver Air SHPK” paraqiti padinë, duke pretenduar se pasagjerët e famshëm morën një avion privat, por lanë një bilanc të papaguar prej 225,353.80 dollarësh, shkruan TMZ.

Kim Kardashian (Foto: Getty Images)

Udhëtarët e tjerë paditur përfshijnë edhe producentin muzikor Poo Bear, dhe disa të famshëm të tjerë nga fusha e medias.

Emrat më të çuditshëm që personazhet e famshëm ua kanë vënë fëmijëve Emrat më të çuditshëm që personazhet e famshëm ua kanë vënë fëmijëve

Burimet e afërta me Kardashianët tregojnë se Kim e përdori një kompani të quajtur “JetLux “, a cila është gjithashtu e pandehur në padi nga kompania ajrore.

Khloe Kardashian (Foto: Getty Images)

Ajo i paguan një shumë të madhe dhe kompania pastaj kontakton kompanitë e tjera të avionit për të furnizuar avionin dhe për t’i paguar këto kompani nga paratë e Kim.

Burimet pranë Kimit thonë se “JetLux” me sa duket ka rezervuar disa fluturime, por kurrë nuk ka paguar, dhe kjo është shkaku kryesor i padisë. /Telegrafi/

Scott Disick (Foto: Getty Images)