LAJMI I FUNDIT:

Ofertë unike nga Coders Lab Kosova / IT Academy

Ofertë unike nga Coders Lab Kosova / IT Academy

Coders Lab / IT Academy është ndër akademitë lidere Europiane në fushën e teknologjisë informative dhe inxhinierisë softuerike prezente jo vetëm në Kosovë por edhe në Austri, Çeki, Japoni, Poloni, Rumani, Sllovaki, Slloveni dhe Spanjë, (së shpejti edhe në Izrael) e cila bënë të mundur ndryshimin e shpejtë të karrierës dhe mësimin efektiv në programim dhe të njohurive dixhitale. Fokusi ynë është në ofrimin e njohurive teorike dhe aftësive praktike që u duhen punëdhënësve të ardhshëm të studentëve tanë.

Ne ofrojmë trajnime intensive të programimit për ueb (JavaScript, Python, Java) për Testim Manual dhe Testim Automatik të softuerit (Manual Tester and Automation) dhe për Shkencën e të Dhënave (Data Science). Trajnimet  tona organizohen si fizikisht ashtu edhe online me orar të plotë (gjatë ditës ose mbrëmje) si dhe në fundjavë.

Coders Lab Kosova, ne besojmë fuqishëm se arsimi profesional modern duhet te jetë konform zhvillimevet të fundit në fushën e Teknologjisë Informative dhe t’i përgjigjet kërkesave të tregut të synuar të punës si dhe të ndihmojë kompanitë të përdorin potencialin e tyre të plotë në mundësitë e reja. Por, para së gjithash, ne kemi disa lajme emocionuese për të ndarë me ju nga Akademia jonë.

OFERTA FANTASTIKE E RADHËS NGA CODERS LAB KOSOVA – në jubileun e saj të 2-të vie me 50% ZBRITJE PËR TË GJITHA PROGRAMET TONA për muajt Mars dhe Prill 2024.

 Regjistrimet jane hapur tani ndërsa vendet janë të kufizuara! Prandaj mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme të bashkoheni me Coders Lab / IT Academy në botën e programimit dhe të zbuloni horizonte të reja të mundësive të pafundme në teknologjinë informative të shek 21.

 Çfarë do të fitoni gjatë dhe pas programit?

-Gjatë trajnimit do të merrni mbështetjen e ligjëruesve me përvojë, të cilët do të monitorojnë progresin tuaj gjatë gjithë kohës;

-400 orë trajnim: detyra, projekte dhe punë individuale;

-Do të pajiseni me çertifikatë të njohur ndërkombëtarisht;

“Carrier Lab” – Trajnim falas për CV, këshillim për t’iu qasur tregut të punës; asistencë për aplikim për punë si dhe rekomandim te drejtpërdrejtë tek kompanitë tona partnere;

Prandaj, pavarësisht nëse jeni një i/e diplomuar ose jo, ose jeni në një profesiion komplet tjetër por kërkoni mundësinë e parë më synim të kaloni profesionalisht në botën e industrisë digjitale dhe programimit, sigurohuni që të përfitoni nga oferta jonë për t’u regjistruar në Bootcamp-in tonë për njerin nga programet tona dhe çertifikohuni ndërkombtarisht!

Përmëtepër, duke patur parasysh kërkesën në rritje dhe potencialin e vazhdueshëm në sektorin e teknologjisë informative, ne shohim mundësi të medha në bashkëpunimin tonë te ndërsjellë. Njëherit dhe jo më pak e rëndësishme, Coders Lab Kosova / IT Academy ofron për partnerët tanë aktual dhe ata potencial në Kosovë shumë më shumë se vetëm trajnime B2C. Si pjesë rrjetit global të akademive Coders Lab në Teknologjinë Informative, ne në Coders Lab Kosova jemi të gatshëm të ofrojmë trajnime profesionale të strukturuara enkas për kompanitë/korporatat dhe institucionet financiare vendore ne fushë të IT-së, ku nevojat po shtohen vazhdimisht.

Specialistët tanë në Kosovë por edhe në Austri, Çeki, Japoni, Poloni, Rumani, Sllovaki, Slloveni dhe Spanjë janë të gatshëm të mbështesin ekipet dhe rekrutuesit në TIK në arritjen e qëllimeve tuaja të biznesit.

Trajnimi ynë udhëhiqet nga përvoja, njohuritë dhe aftësitë e praktikuesve dhe specialistëve me përvojë. Ne i kuptojmë nevojat e sipërmarrësve dhe ua përshtatim ofertën tonë duke ju kursyer  kohë dhe para! Trajnimi i të rejave dhe të rinjve, pra personelit tuaj, është punë në vete, e ju me siguri keni angazhime të tjera të shumta në secilen fushë (shitje, financa, marketing, operations, HR, etj.) Pse mos ta keni një brengë më pak?!

Ne jemi mëse të interesuar për një partneritet më të gjerë mes Akademisë sonë dhe juve duke besuar se një bashkëpunim i tillë mund të sjellë vlerë të konsiderueshme të ndërsjellë dhe, më e rëndësishmja, për individët që dëshirojnë të fillojnë karrierën e tyre të suksesshme apo edhe të zhvillohen më tutje duke qenë më të aftë ti shërbejnë klientëve tuaj dhe nevojave të brendshme organizative dhe operacionale.

Për më shumë na vizitoni ne Facebook, Instagram, LinkedIn ose vizitoni uebfaqën tone: www.coderslabkosova.com  dhe telefononi në 048200010 për të mësuar më shumë dhe për të siguruar vendin tuaj.

Ju mirëpresim,

Ekipi i juaj i Coders Lab Kosova / IT Academy

DECODE YOUR POWER!