Është shumë e lezetshme që njerëzit përreth nesh mund të duken si të famshëm, si të ishin motrat apo vëllezërit e tyre.

Reklama

Ajo vërteton përsëri dhe përsëri që ekzistojnë klonet.

Në fakt, disa nga këta njerëz janë ndjekur për fotografi sepse duken shumë si yjet e vërtetë!

Bright Side e konsideron interesante që njerëzit që nuk kanë lidhje gjaku, duken aq të mrekullueshëm të ngjashëm dhe çuditeni nëse pranoni që këta njerëz janë vetëm klone të të famshmëve. /Telegrafi/

1. Robert Downey Jr.

2. Scarlett Johansson

3. Ed Sheeran

4. Ginnifer Goodwin

5. Katherine Langford

Reklama

6. Jack Gleeson

7. Amanda Seyfried

8. Ezra Miller

9. Emilia Clarke

10. Michael Fassbender

Reklama

11. Barack Obama

12. Lorde

13. Robin Williams

14. Ryan Gosling

15. Paul McCartney

16. Billie Joe Armstrong

17. Colin Firth

18. Aubrey Plaza

19. Lewis Hamilton

20. Brad Pitt