Sandra Bullock dikur tha në një intervistë se djali i saj e pyeti pse ka rrudha në fytyrë.

“Epo, shpresoj që disa prej tyre të qeshin aq shumë”, i tha ajo dhe më pas ai preku fytyrën dhe u përgjigj: “Ti nuk je plakë, je thjesht e lumtur”.

Historia e saj është një mënyrë e bukur për t’u përqafuar dhe festoni bukurinë natyrore çdo ditë.

Bright Side bëri një listë të të gjitha grave të famshme që e bënë pikërisht atë: ato e lanë kohën të bëjë gjënë e saj dhe ata e jetojnë jetën e tyre duke përqafuar bukurinë e tyre natyrore. /Telegrafi/

1. Kate Winslet, 44

2. Julia Roberts, 52

3. Sharon Stone, 61

4. Meryl Streep, 70

5. Salma Hayek, 53

6. Diane Keaton, 73

7. Drew Barrymore, 44

8. Emma Thompson, 60

9. Tina Fey, 49

10. Amy Poehler, 48

11. Jodie Foster, 57

12. Halle Berry, 53

13. Rachel Weisz, 49

14. Julianne Moore, 59

15. Cate Blanchett, 50

16. Winona Ryder, 48

17. Kim Cattrall, 63

18. Helen Mirren, 74

19. Sandra Bullock, 55