Koncepti i një personi të thjeshtë që martohet me një pjesëtar/e të familjes mbretërore prej kohësh e ka tërhequr vëmendjen e publikut.

Reklama

Mirëpo, jo çdo bashkim vjen me një madhështi të tillë dhe rrethanë. Në fakt, shumë njerëz mund të gjejnë gjurmët e tyre familjare te një monarki evropiane, ndërsa për këtë ekzistojnë dëshmi te të famshmit.

Këta të famshëm janë ose pasardhës të mbretërve dhe mbretëreshave ose janë të martuar në ndonjë familje mbretërore, të tillë si Diane von Furstenberg që u martua me princin Egon of Furstenberg në vitin 1969 duke marrë titullin princesha Diane e Furstenbergut.

Derisa shumë të tjerë me rrënjë mbretërore mund t’ju befasojnë për lidhjen e tyre me fronin. Telegrafi jua sjellë nëntë fytyra të njohura që ndoshta nuk e keni ditur se janë mbretërorë.

Reklama
Reklama

1. Diane Von Furstenberg

2. Angelina Jolie

3. Ellen DeGeneres

4. Grace Kelly

5. Brad Pitt

6. Maggie dhe Jake Gyllenhaal

7. Hugh Grant

8. Hilary Duff

9. Tom Hanks

/Telegrafi/