Dua Lipa ka ndjekur mësimet në shkollën “Mileniumi i Tretë”, në Prishtinë. Këngëtarja kosovare me famë botërore, Dua Lipa, disa vite të shkollës së mesme të ulët i ka kryer në Prishtinë në shkollën private “Mileniumi i Tretë”, dhe më pas mësimet i ka vijuar në Londër.

Dua e kishte pasion muzikën dhe gjatë shkollimit të saj në këtë shkollë ka punuar shumë edhe mësimdhënësja e muzikës e kësaj shkolle, duke e mbështetur me aktivitete të shumta koncertale.

Po hiqet dilema, Dua Lipa flet shumë mirë gjuhën shqipe dhe se ajo disa vite të shkollës së mesme të ulët i ka kryer në Prishtinë në shkollën private “Mileniumi i Tretë”.

Reklama

Në disa foto që i ka siguruar portali vipstar.info, Dua Lipa shihet në aktivitete të ndryshme që ka mbajtur kjo shkollë.

Reklama

“Mileniumi i Tretë” pa dyshim se krenohet me ish-nxënësen e saj dhe është një shembull i mirë i organizimit dhe kualitetit që ofron duke mbështetur shumë talentët e rinjë. Dula Lipa ka tejkaluar pritjet duke shkëlqyer tanimë në mbarë globin.

dua 1 dua 2

dua 3

dua 4 dua 5 dua 6 dua 7 dua 8