Disa prej yjeve më të famshëm botërorë kanë kaluar nëpër fazat e njëjta të jetës ashtu sikurse edhe njerëzit e tjerë.

Revista prestigjioze Harper’s Bazar sjell fotografitë e 10 personave të famshëm të muzikës dhe kinematografisë që do t’ju bëjnë të kuptoni se ata nuk kanë qenë çdo herë të njëjtë sikur sot, transmeton Lajmi.net.

Shikoni më poshtë ndryshimet në pamje të Jennifer Lopez, Mariah Carey, Ciara dhe yjeve tjera.

Mariah Carey

Any Schumer

=

Ciara

Blake Lively

Jennifer Lopez

Julianne Moore

Missy Elliot

Meryl Streep

Nicki Minaj

Susan Sarandon