Ka vazhduar seanca për ligjin e gjuhëve, në të cilën deputetët e shumicës parlamentare pritet të votojnë për herë të tretë për të njëjtin ligj.

Incident mes Nikolla Gruevskit dhe Talat Xhaferit në Kuvend (Foto/Video) Incident mes Nikolla Gruevskit dhe Talat Xhaferit në Kuvend (Foto/Video)

Mirëpo opozita maqedonase vedosi që të bllokojë foltoren dhe të mos lejojë që të bëhet votimi për ligjin, njofton Telegrafi Maqedoni.

Në Kuvend është i pranishëm edhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski, i cili i është afruar Talat Xhaferit dhe nuk e lejonte që të mbajë seancën.

Seanca është shtyrë për 15 minuta, pasi u kërkua nga deputetët./Telegrafi/