LAJMI I FUNDIT:

Mblidhet Komisioni për Telekomin, pritet miratimi i draft raportit të punës

Mblidhet Komisioni për Telekomin, pritet miratimi i draft raportit të punës

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mblidhet me shumë mundësi për herë të fundit me këtë përbërje.

Reklama

Në mbledhje është paraparë miratimi i draft raportit të punës së këtij komisioni.

Komisioni do të mblidhet prej orës 11:00 në një nga sallat e Kuvendit të Kosovës.

Ndryshe, kjo mbledhje vjen vetëm një ditë para seancës së jashtëzakonshme për shpërndarjen e Kuvendit.

Por, deputetët e këtij komisioni në mbledhjen e tyre të fundit të gjithë njëzëri janë shprehur se puna hetimore ndaj kësaj ndërmarrje publike duhet të vazhdohet edhe në legjislaturën e ardhshme.

Për këtë, ata kanë kërkuar që mos t’i dërgohet ndonjë raport gjysmakë për votim Kuvendit të Kosovës para shpërndarjes së tij, por vetëm të votohet një draft që komisioni i ardhshëm hetimor të ketë si pikënisje vazhdimin e punës së tyre.