Ishte pritur shumë nga publiku dhe pritja ja ka vlejtur.

“Nuk e di” nga Nora Istrefi dhe Era Istrefi u prit shumë mirë nga publiku

Projekti i punuar në videoklip nga produksioni Entermedia arriti një numër të madh klikimesh në pak orë.

Tashmë për 24 orë projekti ka mi 1.5 milionë klikime në YouTube.

Projekti ritmik ktheu fuqishëm motrat Istrefi në skenën muzikore shqiptare në prag të verës ku ata do të realizojnë edhe turne bashkë. /Telegrafi/