Beppe Marotta thotë se ka shpresë që Interi mund ta shes Mauro Icardin para mbylljes së afatit kalimtar.

Lojtari dhe klubi edhe së fundmi kanë pasur problem shkaku i deklaratave të gruas së Icardit, Wandas, që tha se dikush nga klubi i ka thënë argjentinasit se mund të qëndrojë.

Sipas tij klubi ka marr qëndrim dhe largimi i tij është padyshim i pashmagshëm.

“Klubi ka për detyrë dhe të drejtë të zgjedh qëndrimin e tyre. Ata duhet të marrin vendime. Ne me siguri nuk po e dëmtojmë vetveten. Ne gjithmonë veprojmë me respekt për lojtarët tanë”.

Beppe Marotta . (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

“Kanë mbetur vetëm tre ditë, por ende shpresoj se mund të zgjidhet në një mënyrë pozitive”.

“Ne nuk mund të themi gjithçka publikisht, por gjithmonë i bëjmë gjërat me përgjegjësi”, ka thënë ai.

Mauro Icardi . (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Marotta në fund e ka falënderuar drejtorin sportiv Piero Ausilion për punën e shkëlqyeshme. /Telegrafi/