Margot Robbie dhe këngëtarja Cheryl janë dëshmi se gratë mund të jenë tërheqëse dhe seksi në kostum. 

Jo gjithmonë veshjet e shkurtra janë pasqyrë e sekretit të një femre seksi. Kjo dëshmohet nga këto dy femra të bukura.

Aktorja australiane dhe këngëtarja britanike kanë bukuri natyrore dhe sensualitet, kështu që duket se çdo gjë që ata veshin i shfaqin tërheqëse.

Cheryl Cole

Kështu, për të promovuar zgjerimet e saj të reja të flokëve, Cheryl kishte veshur një kostum të shkëlqyeshëm të artë, të cilin e shoqëroi me salona të artë.

Veshjet janë krijimi i shtëpisë së modës “I Am Gia”, modelet e të cilit duan të veshin këngëtaren Jesse Jay dhe modelin e Bella Hadid.

Cheryl Cole

Ato shiten me çmime të volitshme, ku kostum i veshur nga Cheryl kushton rreth 400 euro.

Në anën tjetër, Robbie për ngjarjen e organizuar nga Nisani, veshi pantallona të gjera lëkure me një jakë, të cilën e shoqëroi me sandale të thjeshta të zezë me kapelë. /Telegrafi/

Margot Robbie