Nga mesnata do të kemi çmime të reja të karburanteve.

Kështu vendosi sot Komisoni Rregullator për Energjetikë,  KRRE.

Dizeli nga mesnata do të shitet më shtrenjtë për 2,5 denarë, ndërsa benzina do të rritet për 0,5 dhe 1 denar për litër.

Këto janë çmimet e reja të karburanteve:

Eurosuper BS-95 – 110 denarë

Eurosuper BS-98 – 112 denarë

Eurodizel BS DE V – 102 denarë

Çmimi i vajit ekstra të lehtë do të rritet dhe do të jetë 99,5 denarë.

Mazuti nga nesër do të shitet me çmim më të lartë dhe do të jetë 55,5 denarë.