Kosova ka fituar medaljen e parë olimpike dhe për fat të mirë është e artë.

E gjitha kjo erdhi fal triumfit të Majlinda Kelmendit në Rio 2016, më saktësisht në finalen e xhudos për kategorinë deri në 52 kilogramë.

Të gjitha lajmet rreth Majlinda Kelmendit Të gjitha lajmet rreth Majlinda Kelmendit

Majlinda me krenari e prezantoi medaljen e saj të artë, duke thënë se ajo i takon gjithë shqiptarëve.

Që të njihemi më mirë me medaljen e artë, më poshtë keni një video se si ato ndërtohen. /Telegrafi/

majlinda-kelmendi-judo-olympics-day-2-mr7evuvittcx_1470639202-9519383