Fotografia e ditës vije nga Mitrovica, qyteti shumë i përfolur në orët e fundit. Provokimi i radhës serb i ka detyruar forcat e sigurisë së Kosovës që të jenë në nivel të detyrës.

Njësia speciale e Kosovës ka treguar edhe njëherë profesionalizëm duke qenë në nivel të detyrës në urdhrin për ndalimin e trenit që vinte nga Serbia.

Indeksonline sjellë një fotografi në të cilët thuhet se shihet një polic i njësisë speciale në detyrë, i shtrirë në borë dhe me armë në duar.