Për ndërrimin e tabelës nga ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Rashella Mizrahi, reagoi edhe ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias.

Ai në profilin e tij në “Twitter” shkroi se Greqia duhet të reagojë deri tek institucionet ndërkombëtare dhe BE-ja, për shkak të shkeljes së rëndë të së drejtës ndërkombëtare.

“Qeveria deri tek KB-ja duhet të dorëzojë raport për shkak të Rashella Mizralit, ministres së Punës dhe Politikës Sociale të Maqedonisë së Veriut, e cila vjen nga radhët e OBRM-PDUKM-së opozitare, për shkelje të rëndë të Marrëveshjes së Prespës dhe për shkelje të së drejtës ndërkombëtare”, shkruan Kotzias./Telegrafi/