Ka përfunduar edhe shorti i Ligës së Kombeve për gupet në ligat më të forta A dhe B.

Shorti u hodh në Llozanë të Zvicrës dhe Zvicrës dhe solli disa grupe mjaft interesante.

Ndeshjen do të luhen menjëherë pas përfundimit të Kampionatit Botëror ‘Rusia 2018’:

—Liga A—

GRUPI 1: Gjermani, Francë, Holandë

GRUPI 2: Belgjika, Zvicra, Islanda

GRUPI 3: Italia, Portugalia, Polonia

GRUPI 4: Spanja, Anglia, Kroacia

—-Liga B—-

GRUPI 1: Sllovakia, Ukraina, Republika e Çekisë

GRUPI 2: Rusia, Suedia, Turqia

GRUPI 3: Austria, Bosnja dhe Hercegovina, Irlanda Veriore

GRUPI 4: Uellsi, Republika e Irlandës, Danimarka

Të gjitha ligat: