Çfarë do të jepnit për të qenë në gjendje të ktheheni në kohë në vitet 1980 dhe të blini një E30 BMW 3-Series krejt të re të pajisur me të gjitha opsionet më të mira të disponueshme në fabrikë?

A do të jepnit 119,950 euro?

Ju ndoshta jo, por kjo është shuma që një tregtar në Austri po kërkon për ata që duan të blejnë një të tillë, përcjell Telegrafi.

Bëhet fjalë për një BMW-të e viteve 1980 që janë jashtëzakonisht të dëshirueshme në vitin 2022 dhe mundësitë për t’i blerë ato me vetëm 162 milje (260 km) në orë vijnë shumë rrallë.

Reklama

BMW zëvendësoi 323i me 325i më të fuqishëm në Evropë në vitin 1985, por makina në foto nuk u regjistrua deri në prill 1985.

Reklama

Motori i tij zhvillon 148 kf dhe 205 Nm çift rrotullues, dhe kjo fuqi transmetohet në rrotat e pasme. Makina peshon rreth 1050 kg, nga 0 në 100 km/h përshpejton për 9 sekonda, ndërsa shpejtësia maksimale e saj është 202 km/h. /Telegrafi/