Të ikësh nga policia nuk është kurrë një ide e mirë dhe kjo është veçanërisht e vërtetë nëse nuk jeni saktësisht “një shofer profesionist” pas timonit.

Reklama

Megjithatë, kjo nuk e pengoi këtë njeri të përpiqej të provonte fatin e tij, përcjell Telegrafi.

Videoja e shkurtër në rrjetet sociale tregon policinë në ndjekje të tij.

Dhe pavarësisht disa lëvizjeve të suksesshme, shoferi “shkakton një kaos në komunikacion”. /Telegrafi/