Çifte të famshme, si Kim Kardashian dhe Kanye West, kanë pozuar të zhveshur, ndërsa vazhdojnë jenë bashkë. Por, ka edhe çifte që dikur ishin bashkë ) sikurse Nina Dobrev dhe Ian Somerhalder), të cilët kanë pozuar nudo, mirëpo tani nuk janë së bashku.

Më poshtë, mund t’i shihni disa nga të çiftet e famshme që kanë pozuar të zhveshur:

Kim Kardashian dhe Kanye West

Janet Jackson dhe Rene Elizondo

Christina Milian dhe The Dream

Lady Gaga dhe Taylor Kinney

Nina Dobrev dhe Ian Somerhalder

Adam Levine dhe Anne V.

Shakira dhe Gerard Pique

Yoko Uno dhe John Lennon