Kosova është pranuar në UEFA me të drejta të plota pas votimit të bërë sot në Budapest të Hungarisë.

Përveç përfaqësueses së Kosovës që do të luajë tashmë në kualifikime, edhe klubet do të luajnë në Ligë të Kampionëve dhe Ligën e Evropës.

Sipas fjalëve të krerëve të FFK-së tri klube do të marrin në garat evropiane, transmeton Telegrafi.

Por a i plotësojnë ndonjëra në klubet kosovare kushtet të marrin pjesë në garat evropiane? Aktualisht jo.

Stadiumi ‘Adem Jashari’ është më i miri momentalisht, por duhet investime të mëdha dhe i janë dhënë 37 pika ku duhet të rregullohen që shumica kanë të bëjnë me infrastrukturën. Kë këtë stadium luan skuadra e Ligës së Parë, Trepça.

stadiumett 111

Pastaj është ia i Prishtinës që do të investohen gjatë verës afër 5 milionë euro.

Këtu mund t’i shihni stadiumet e 12 skuadrave të Superligës. /Telegrafi/

Stadiumi Rexhep Rexhepi – Drenas

rexhep rexhepi 1

Stadiumi në Kizhnicë

hajvalise 1

Stadiumi Riza Lushta – Mitrovicë

riza lushta 1

Stadiumi në Gjilan

stadiumi i gjilanit

Stadiumi Shahin Haxhiislami -Pejë

stadiumi i beses

Stadiumi në Merdarë

stadiumi merdare

Stadiumi Përparim Thaqi – Prizren

prizren

Stadiumi i Prishtinës

stadiumi i psihtines

Stadiumi Bajram Aliu – Skenderaj 

stadiumi i drenices

Stadiumi Demush Mavraj – Istog

demush mavrajk

Stadiumi Ferki Aliu – Vushtrri

stadiumi i vushtrrise