Sot është e paimagjinueshme të gjen një person që nuk ka një llogari në njërin prej rrjeteve sociale Facebook, Instagram apo Twitter.

Por, më i çuditshëm është fakti kur dëgjoni se ka edhe njerëz të fuqishëm të botës që nuk janë socializuar me mediat sociale.

Midis personave të njohur, janë edhe disa prej yjeve më të mëdha të botës së shoubizit dhe hollivudit.

Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence dhe disa të tjerë nuk kanë llogari zyrtare në rrjetet sociale.

Arsyetimet e tyre janë më të ndryshmet – nga mungesa e kohës deri tek varësia prej tyre, si dhe dëshira për të ruajtur privatësinë.

Më poshtë është lista e të famshmëve që nuk kanë asnjë rrjet social. /Telegrafi/

Jennifer Lawrence

Brad Pitt dhe Angelina Jolie

Emma Stone

Scarlett Johansonn

George Clooney

Kristen Stewart

James Franco

Mila Kunis

Sandra Bullock

Jennifer Aniston

Bradley Cooper

Julia Roberts

Daniel Craig

Keira Knightley