Katy Perry ka mohuar thashethemet se është përdhunuar vite më parë.

Reklama

Këngëtarja është raportuar se ishte përdhunuar nga producenti Dr Luke, të cilën gjë e ka thënë kolegia e artistes, Kesha.

Gjersa producenti ka paditur këngëtaren Kesha, duke e akuzuar për shpifje dhe se kërkon dëmshpërblim.

Perry ka pohuar se kurrë nuk ka pasur marrëdhënie seksuale, madje as një moment romantik me producentin muzikor.

“Akuzat false që ka krijuar Kesha se është përdhunuar u pranua edhe publikisht, duke dëmtuar kështu në mënyrë të pariparueshme reputacionin tim”, shkruan në njoftimin e producentit.

Ndërsa ekipi ligjorë i këngëtares ka mohuar që këngëtarja ka të bëjë me përhapjen e lajmit për sulmin seksual ndaj Katy Perryt. /Telegrafi/