Fëmijët e të famshmëve ka ndjekur hapat e prindërve të tyre; ata janë bërë aktorë, modelë dhe këngëtarë.

Dhe kjo tashmë nuk është befasi, pasi ata kanë ndjekur hapat e prindërve e po ashtu edhe talentin e tyre. Nganjëherë, fëmijët e të famshmëve janë bërë më të suksesshëm se prindërit e tyre.

Bright Side ka krahasuar fotografitë e fëmijëve dhe të prindërve të tyre të famshëm në moshë të njëjtë.

1. Goldie Hawn dhe vajza e saj, Kate Hudson në moshën 39-vjeçare

2. Johnny Depp dhe vajza e tij, Lily-Rose në moshën 19-vjeçare

3. Blythe Danner dhe vajza e saj, Gwyneth Paltrow në moshën 37-vjeçare

4. Tom Hanks dhe djali tij, Colin në moshën 38-vjeçare

5. Reese Witherspoon dhe vajza e saj, Ava Phillippe në moshën 19-vjeçare

6. Lenny Kravitz dhe vajza e tij, Zoe në moshën 30-vjeçare

7. Mick Jagger dhe djali i tij, James në moshën 28-vjeçare

8. John Lennon dhe djali i tij, Sean në moshën 30-vjeçare

9. Donald Sutherland dhe djali i tij, Kiefer në moshën 50-vjeçare

10. David Beckham dhe djali i tij, Brooklyn në moshën 20-vjeçare

11. Bob Marley dhe djali i tij, Ziggy në moshën 30-vjeçare

12. Cindy Crawford dhe vajza e saj, Kaia Gerber në moshë të njëjtë

13. Melanie Griffith dhe vajza e saj, Dakota Johnson në moshën 29-vjeçare

14. Demi Moore dhe vajza e saj, Rumer Willis në moshën 30-vjeçare

/Telegrafi/