Jude Law është i njohur për lidhje të shumta që nga ndarja prej gruas së tij të parë (para 16 vitesh), ndërsa tash është martuar sërish.

Aktori anglez e ka kurorëzuar me martesë lidhjen e tij katërvjeçare me psikologen Dr Phillipa Coan, e cila është 32 vjeçare, 14 vjet me e re se aktori.

Të gjitha lajmet nga Jude Law Të gjitha lajmet nga Jude Law

Çifti ka mbajtur një ceremoni të fshehtë në Londër, ku i kanë shkëmbyer betimet në prezencë të familjarëve dhe miqve të ngushtë.

View this post on Instagram

The actor, 46, and Phillipa, 32, decided to shun a Hollywood guest list and invited only their closest friends and family to the nuptials, which took place at Old Marylebone Town Hall. The couple confirmed they were engaged back in February, after four years of dating. When did Phillipa marry Jude Law? Phillipa and Jude Law, 46, arrived for the civil ceremony at Old Marylebone Town Hall in central London on April 30, 2019 in a chauffeur-driven Range Rover at 11.40am. He was spotted helping his bride-to-be from the black 4×4 before gripping her hand as they made their way up the stone steps for the ceremony. They emerged about an hour later with their wedding bands proudly on display then got back into their waiting vehicle without posing for any pictures. #judelaw #judelawrussianfans #wedding

A post shared by @judelaw.russianfans (@judelaw.russianfans) on May 1, 2019 at 10:36pm PDT

Vendimi për martesë shënon një ndryshim të madh në mënyrën jetësore te Law, i cili ishte etiketuar si “i pashpresë” në këtë aspekt. Por, ai ka arritur të sistemohet në një lidhje serioze.

Kur u martua me gruan e tij të parë, Sadie Frost, Jude ishte pjesë e një grupi të të famshmëve në Londrën Veriore, të cilët ishin të njohur për konsumim të madh të alkoolit, drogës dhe lidhjeve të shkurtra. Mirëpo, tash si një 46 vjeçar, ai e ka lënë pas vetes atë mënyrë të jetesës. /Telegrafi/