Gjatë sezonit të verës zakonisht mediat rozë dhe rrjetet sociale janë të stërmbushura me fotografi të femrave me bikini që vënë në pah trupin e tyre.

Por, edhe pjesëtarët e gjinisë së fortë mezi presin verën që të tregon muskujt e tyre që i ndërtojnë me ushtrimet në palestër.

Personazhët e njohur të ekranit, skenës apo sportit, janë fotografuar me fizikun e tyre në plan të parë.

Në këtë përmbledhje janë emra, si Cesc Fabregas, Kevin Prince Boateng, Owen Wilson, Josh Duhamel, Ryan Gosling, Bobo Vieri, Zac Efron, Chris Hemsworth, Kellan Lutz, Scott Eastwood, Graziano Pelle, Justin Bieber e shumë të tjerë.

m1 m4 m8 m2 m3 m4a m5 m6 m7 m7a m9 m9a m10 m11 m12 m13 m14 m15 m16 m17 m18