Gjatë pyetjeve të deputetëve Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së Izet Mexhiti kërkoi nga ministrat e BDI-së të ndalojnë së fotografuari në vendin ku duhet të ndërtohet Autostrada Shkup-Bllacë por ta ndërtojnë sa më shpejt.

Mexhiti i bëri tre pyetje ekzekutivit të BDI-së udhehequr nga Artan Grubi. E para ishte për zonën industriale në Vizbeg, e dyta për përfaqësimin adekuat te ndërmarrjet private dhe e treta për premtimet zgjedhore/Programi i Qeverisë.

Grubi nuk u përgjigj në këto pyetje, por njoftoi zv/kryetarin e Kuvendit se do të përgjigjet me shkrim ndërkohë braktisi sallën e Kuvendit. Kjo nuk është hera e parë që shfaqen dallime të këtilla mes Grubit dhe Mexhitit. Ky i fundit nuk i ka fshehur pakënaqësitë ndaj përzgjedhjes së përfaqësuesve të partisë së tij në këtë përbërje të ekzekutivit.