Pas paralajmërimi se Komisioni për Parandalim të Korrupsionit do të ngrit procedurë për kontroll të pasurisë së presidnetit Gjorge Ivanov, kanë reaguar nga kabineti i presidentit duke përshëndetur hapjen e procedurave.

Nga kabineti thonë se presidenti Gjorge Ivanov ka shprehur falënderim që Komisioni për Antikorrupsion do të ngritë procedurë për verifikimin e gjendjes së pasurisë së tij, dhe se ai dha mesazhin se i pastër ka hyrë në politikë dhe i pastër do të del në fund të mandatit të tij të dytë.

Komisioni për Antikorrupsion do të kontrollojë pasurinë e presidentit Gjorge Ivanov Komisioni për Antikorrupsion do të kontrollojë pasurinë e presidentit Gjorge Ivanov

“Inkurajojmë Komisionin Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit që të procedojë pas këtij rasti. Por, gjithashtu inkurajojmë Komisionin që të procedojë edhe për mbajtësit e tjerë të funksioneve shtetërore dhe funksioneve publike në Republikën e Maqedonisë, njëjtë siç po procedon me rastin e presidentit Ivanov”, thonë nga kabineti i Presidentit./Telegrafi/