Ka filluar gara më prestigjioze e futbollit, Kampionati Botëror, Rusia 2018, që vjen siç e do tradita në mënyrë të veçantë në portalin Telegrafi.

Për një muaj, redaksia sportive e Telegrafit do të sjellë më të rejat në një rubrikë të veçantë dedikuar Kampionatit Botëror.

Kësaj radhe, rubrikën Rusia 2018 e bëni JU!

Pikërisht, duke marrë pjesë në lojën shpërblyese duke parashikuar rezultatet, mund të fitoni shpërblime të shumta.

60 bileta për Cineplexx dhe 60 fanellat ë cilat do të ndahen çdo ditë, përgjatë një muaji të Kampionatit Botëror.

Duke parashikuar rezultatet, ju fitoni mundësinë edhe për një nga shpërblimet e mëdha për “ekspertët” më të mirë parashikues.

Vendi i parëiPhone X
Vendi i dytëPushim në Stamboll
Vendi i tretëLaptop

Për pushimin në Stamboll, MaxTravel ka përgaditur një arazhman tejet atraktiv.

Numërimi i pikëve:
Telegrafi vlerëson çdo parashikim të saktë tuajin me maksimum 6 (gjashtë) pikë. Parashikimi i saktë i rezultatit vlerësohet me 4 pikë, parashikimi i fituesit të ndeshjes vlerësohet me 2 pikë.

Rregullat e lojës shpërblyese:
Një llogari reale për person
Për të tërhequr shpërblimin, ju duhet një dokument identifikues (ID).

PARASHIKO REZULTATET dhe bëhu pjesë e LOJES SHPERBLYESE duke klikuar KETU.

/Telegrafi/