Emocionet e mëdha të garës prestigjioze ‘Euro 2020’ tashmë kanë filluar dhe së bashku me to edhe loja e madhe shpërblyese nga portali Telegrafi.

Për një muaj të tërë, redaksia sportive e Telegrafit do të sjellë më të rejat në një rubrikë të veçantë dedikuar Kampionatit Evropian, i cili fillon sot (e premte) dhe mbyllet me 11 korrik, ndërsa 24 kombëtare luajnë për trofeun e më të mirit.

Por, edhe kësaj radhe si në disa nga edicionet e fundit, rubrikën e EURO 2020 e bëni JU, lexues të dashur të portalit Telegrafi.

Bëhet fjalë për lojën e madhe shpërblyese të bërë traditë tashmë nga Telegrafi, ku duke parashikuar rezultatet e ndeshjeve, mund të fitoni shpërblime të shumta.

Shpërblimet sigurisht që do të jenë nga më të ndryshmet dhe shumë të vlefshme, ku nuk mungojnë udhëtimet nga Max Travel, por edhe pajisjet elektronike nga AZTECH dhe Sola për “ekspertët” më të mirë parashikues.

Vendi i parë: iPhone 12 Max Pro nga Shoferi im

Vendi i dytë: Philips TV nga AZ Tech Electronics

Vendi i tretë: Vikend për një qift në Stamboll nga Max Travel

Vendi i katërt: Vikend për një qift në Marbella Beach Hotel, Golem

Përveç këtyre shpërblimeve prestigjioze, lexuesit dhe parashikuesit e Telegrafit mund të fitojnë thuajse çdo ditë fanella të kombëtareve të ndryshme, por dhe bileta të Cineplexx.

Euro 2020 mbështetet nga Birra Peja.

Numërimi i pikëve:

Telegrafi vlerëson çdo parashikim të saktë tuajin me maksimum 6 (gjashtë) pikë. Parashikimi i saktë i rezultatit vlerësohet me 4 pikë, parashikimi i fituesit të ndeshjes vlerësohet me 2 pikë.

Rregullat e lojës shpërblyese:

Një llogari reale për person

Për të tërhequr shpërblimin, ju duhet një dokument identifikues (ID).

Stafi i portalit Telegrafi për hirë të transparencës nuk do të jetë pjesë e lojës shpërblyese.

PARASHIKO REZULTATET dhe bëhu pjesë e LOJËS SHPERBLYESE duke klikuar KËTU.

/Telegrafi/