Interi thuhet se është i gatshëm të paguajë pagat për janarin dhe tashmë i ka paguar Manchester Unitedit shpërblimin prej 1.9 milion euro për Romelu Lukaku.

Suning vazhdon të negociojë me ata që janë të interesuar të marrin pjesë ose të gjitha aksionet e Nerazzurrëve, me afatet e pashmangshme të 31 marsit që afrohen çdo ditë.

Dje (e mërkurë), raportet po rriteshin me shpejtësi se Suning do të preferonte të shiste 30 për qind të Interit te PIF sesa i gjithë klubi te BC Partners.

A preferon Suning një shitje të plotë të Interit apo vetëm aksione te fondi arab? A preferon Suning një shitje të plotë të Interit apo vetëm aksione te fondi arab?

Sot, La Repubblica raporton se Suning tani po punon jashtë orarit për të zgjidhur qëndrueshmërinë e korporatave dhe financave në Inter dhe janë të gatshëm të paguajnë pagat mujore për janarin.

Gazeta gjithashtu pretendon se ka mbërritur një lajm sigurues në lidhje me pagesat e shtyra për blerjen e disa lojtarëve.

Interi thuhet se kishte shtyrë afatin e fundit për të paguar bonusin prej 1.9 milion eurosh në marrëveshjen Lukakun me United deri në qershor të 2021, por La Repubblica raporton se ky bonus tashmë është paguar. /Telegrafi/