LAJMI I FUNDIT:

Inspirim për disponim – Birra Budweiser e pranishme tani kudo në Kosovë!

Inspirim për disponim – Birra Budweiser e pranishme tani kudo në Kosovë!

Birra që shkumon pasionin me tregimet përplot histori nga “Republika e Birrës” – është Budweiser që ka pushtuar tregun e Kosovës.

Inspirim për disponim – vërtetë Budweiser momentet i shndërron në tregime të paharrueshme brez pas brezi.

Budweiser vjen nga Republika e Çekisë dhe pa ndonjë befasi quhet “Republika e Birrës”.

Që nga viti 1895 Budweiser ka prodhuar birrën më të mirë në botë – vetëm me përbërësit më të mirë lokal nga Çekia dhe e përmirësuar deri në perfeksion në bodrumet e birrës që gjenden në Boheminë e Jugut.

Përbërësit

Vetëm përbërësit më të mirë janë pjesë e Budweiser: Saaz hops i plotë, malta moraviane, uji i pastër natyral që nxirret 300 metra në thellësi të tokës. Kështu prodhohet kjo birrë nga viti 1895 – pra më shumë se një shekull traditë.

Koha

Thuhet se koha kalon më ngadalë në Boheminë e Jugut. Dhe, kur vjen puna te prodhimi i birrës së përkryer çeke, atëherë kjo është gjë e mirë. Ruajtja e birrës në bodrum është mënyra tradicionale e prodhimit të birrës. Dhe, teksa shumë birrari po largohen nga kjo mënyrë, Budweiser është zotuar që kurrë të mos heq dorë nga kjo formë sepse në mënyrë të ngadaltë i shtohet magjia, duke krijuar shije më të fuqishme dhe të thella.

Shpirti

Në vitin 1895, stërgjyshërit çek themeluan birrarinë e tyre, një birrari e pavarur, pronë e popullit të Republikës së Çekisë.

Sot, Budweiser është ende birraria e Republikës Çeke me mbi 10 milionë pronarë dhe kontrollues të cilësisë, duke prodhuar birrën në të njëjtën mënyrë siç kanë bërë gjithmonë.

Cilësia

Vetëm cilësia e duhur mund të sjellë kualitetin elegant të birrës çeke.

Në Budweiser Budvar, rituali i birrës është zhvilluar përgjatë 125 viteve të historisë duke vënë në pah aromat dhe shijet unike.

Për të krijuar një shije të tillë, duhet kohë, por pritja ja vlen.

Budweiser në Kosovë

Birra Budweiser në Kosovë është prezente në pothuajse të gjitha rrjetet e marketeve dhe pika të mbushjes së karburantit.

Teksa Budweiser po rrit shtrirjen në bare, restorante dhe hotele, lirisht mund të thuhet se po shndërohet në një inspirim të vërtetë për një verë plot disponim.

Artikull i sponzorizuar