Një arkiv me fotografi dhe video nudo të 279 modeleve nga ‘OnlyFans’ u botua në një forum hakerash.

Përmbajtja u vu në dispozicion për shkarkim falas përmes Google Drive. Ekziston një dosje e veçantë për secilin model.

Arkivi u zbulua nga kompania e sigurisë së IT BackChannel.

Shumica e përmbajtjes thuhet se ato janë ngarkuar në OnlyFans në tetor të vitit 2020. Ky është një shërbim në internet në të cilin përmbajtja kryesisht pornografike vihet në dispozicion për një tarifë. Për shkak të madhësisë së arkivit, themeluesi i BackChannel Aaron deVera dyshoi se kishte disa njerëz pas këtij publikimi, transmeton Telegrafi.

Në thelb, nuk është e pazakontë ose e vështirë për abonentët e OnlyFans të ndajnë skedarë që mbrohen nga e drejta e autorit. “OnlyFans ka kontroll të dobët të përmbajtjes”, thotë ai.

Në mënyrë që ta bëjë më të lehtë për aktoret të kontrollojnë nëse janë prekur nga rrjedhja, BackChannel ka krijuar një faqe në të cilën ata duhet të fusin emrat e tyre të përdoruesve.

Kohët e fundit, modelja erotike Natasha Noel dhe avokati i saj morën masa kundër Reddit pasi përmbajtja e saj u vu në dispozicion në platformë falas. /Telegrafi/