Mandatari për formimin e qeverisë së Maqedonisë, Nikolla Gruevski, do të takojë sot liderët e partive politike të koalicionit ”Për një Maqedoni më të mirë”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të dhjetorit, OBRM-PDUKM-ja e udhëhequr nga Gruevski, arriti që të mbledhë rreth vetes një numër partish të vogla dhe të garojë me koalicionin ”Për një Maqedoni më të mirë”. Në këto zgjedhje, koalicioni i tij siguroi 51 ulëse në përbërjen e re të kuvendit.

Gruevski ka kohë deri më 29 janar që të arrij një koalicion qeverisës./Telegrafi/