LAJMI I FUNDIT:
Nikolla Gruevski

Nikolla Gruevski

1529 Artikuj

Info

Nikolla Gruevski ka qenë kryeministër i Maqedonisë nga viti 2006 deri në vitin 2016. Ka qenë kryetar i partisë OBRM-PDUKM për një periudhë të gjatë. Tanimë ai ka ikur dhe ka fituar statusin e azilit në Hungari.

Rasti “Parcelat në Vodno”: Gjykata e Apelit liron nga burgu Mijallkovin, dënon me dy vjet Gruevskin

Rasti “Parcelat në Vodno”: Gjykata e Apelit liron nga burgu Mijallkovin, dënon me dy vjet Gruevskin

Gjyqësi
Lloga: Kërkesë të re për ekstradimin e Gruevskit, do ta vendosim në qelitë që i ka ndërtuar vetë ai

Lloga: Kërkesë të re për ekstradimin e Gruevskit, do ta vendosim në qelitë që i ka ndërtuar vetë ai

Politikë
Gruevski paralajmëron: Ky vit do të jetë më i keq për disa në Maqedoni

Gruevski paralajmëron: Ky vit do të jetë më i keq për disa në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Taravari: Regjimi i Gruevskit ra falë ASH-së

Taravari: Regjimi i Gruevskit ra falë ASH-së

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski – Trajanovit: Në kohën kur ai ishte në koalicion me Gruevskin, studentët rriheshin nëpër sheshe

Kovaçevski – Trajanovit: Në kohën kur ai ishte në koalicion me Gruevskin, studentët rriheshin nëpër sheshe

Maqedonia e Veriut
Gruevski për 23 tetorin: Çfarë nuk na vret na bën më të fortë

Gruevski për 23 tetorin: Çfarë nuk na vret na bën më të fortë

Maqedonia e Veriut
Shkupi sërish kërkon ekstradimin e Gruevskit

Shkupi sërish kërkon ekstradimin e Gruevskit

Maqedonia e Veriut
Xhaferi kujton rastin me Gruevskin: Ishte dikur njëri që nxiste provokime, por nuk do të lejoj më të përsëritet rasti i njejtë

Xhaferi kujton rastin me Gruevskin: Ishte dikur njëri që nxiste provokime, por nuk do të lejoj më të përsëritet rasti i njejtë

Maqedonia e Veriut
Bashkëshortja e ish-kryeministrit Gruevski, dorëzon kërkesë për divorc

Bashkëshortja e ish-kryeministrit Gruevski, dorëzon kërkesë për divorc

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Sot shpallet aktgjykimi për rastin “Talir 2” ku akuzohet dhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski

Maqedoni: Sot shpallet aktgjykimi për rastin “Talir 2” ku akuzohet dhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski

Maqedonia e Veriut
Rasti “Talir 2”: Kërkohet konfiskimi i selisë së OBRM-PDUKM-së

Rasti “Talir 2”: Kërkohet konfiskimi i selisë së OBRM-PDUKM-së

Gjyqësi
Ish-kryeministri Gruevski është një qytetar i lirë, emri i tij nuk figuron në listën e Interpolit

Ish-kryeministri Gruevski është një qytetar i lirë, emri i tij nuk figuron në listën e Interpolit

Maqedonia e Veriut
Rasti “TNT”, Nikolla Gruevski dënohet me nëntë vite burgim ndërsa Mile Janakieski me tre vite

Rasti “TNT”, Nikolla Gruevski dënohet me nëntë vite burgim ndërsa Mile Janakieski me tre vite

Maqedonia e Veriut
Do të ketë kërkesë të re për ekstradimin e Nikolla Gruevskit

Do të ketë kërkesë të re për ekstradimin e Nikolla Gruevskit

Maqedonia e Veriut
LSDM: Mickoski i merr urdhërat nga Gruevski, po punojnë për interesa të huaja

LSDM: Mickoski i merr urdhërat nga Gruevski, po punojnë për interesa të huaja

Maqedonia e Veriut
LSDM: OBRM-PDUKM dhe Mickoski akoma po mundohen t’i arsyetojnë veprimet kriminale të Nikolla Gruevskit

LSDM: OBRM-PDUKM dhe Mickoski akoma po mundohen t’i arsyetojnë veprimet kriminale të Nikolla Gruevskit

Maqedonia e Veriut
Gjykata e Lartë ia vërtetoi Gruevskit dënimin për rastin “Dhuna në Qendër”

Gjykata e Lartë ia vërtetoi Gruevskit dënimin për rastin “Dhuna në Qendër”

Gjyqësi
Gruevski duhet të vuaj 11 vjet burg, për 3 lëndë ka aktvendim të shkallës së parë

Gruevski duhet të vuaj 11 vjet burg, për 3 lëndë ka aktvendim të shkallës së parë

Gjyqësi
Reagon Gruevski: Në Maqedoni për momentin nuk gjykojnë gjykatat, por politika

Reagon Gruevski: Në Maqedoni për momentin nuk gjykojnë gjykatat, por politika

Maqedonia e Veriut
“Parcelat në Vodno: Prokuroria kërkon dënim më të madh për Gruevskin dhe Mijallkovin

“Parcelat në Vodno: Prokuroria kërkon dënim më të madh për Gruevskin dhe Mijallkovin

Maqedonia e Veriut
Nikolla Gruevski dënohet me 7 vjet burg në rastin “Parcelat në Vodno”

Nikolla Gruevski dënohet me 7 vjet burg në rastin “Parcelat në Vodno”

Gjyqësi
Gruevski: Prokuroria nuk ka dëshmi se kam vjedhur para nga partia ime politike

Gruevski: Prokuroria nuk ka dëshmi se kam vjedhur para nga partia ime politike

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski: Gruevski një ditë do të duhet të kthehet dhe të përballet me dënimin

Kovaçevski: Gruevski një ditë do të duhet të kthehet dhe të përballet me dënimin

Maqedonia e Veriut
Prokurorja Stefanova kërkon dënim maksimal për Gruevskin për rastin “Parcelat në Vodno”

Prokurorja Stefanova kërkon dënim maksimal për Gruevskin për rastin “Parcelat në Vodno”

Maqedonia e Veriut