Gjersa e gjithë bota po përshëndetet me “Game of Thrones”, aktorët gjithashtu po përshëndetën me serialin e famshëm, në të cilën kanë punuar dhe u rritën me të në tetë vitet e fundit.

Pas shfaqjes së episodit të fundit të sezonit të tetë ose përfundimit të serialit, u shfaq një video në të cilën disa nga yjet kryesorë falënderojnë fansat për mbështetjen e tyre.

Seriali “Game of Thrones” në të njëjtën kohë luajti një rol të madh në jetën e të gjithë aktorëve. Shumë u rritën me serinë dhe hapën shtigjet e tyre në botën e aktrimit.

View this post on Instagram

Finding the words to write this post has left me overwhelmed with how much I want to say but how small words feel in comparison to what this show and Dany have meant to me. The mother of dragons chapter has taken up the whole of my adult life. This woman has taken up the whole of my heart. I’ve sweated in the blaze of dragon fire, shed many tears at those who left our family early, and wrung my brain dry trying to do Khaleesi and the masterful words, actions (and names) I was given, justice. Game of Thrones has shaped me as a woman, as an actor and as a human being. I just wish my darling dad was here now to see how far we’ve flown. But to you, dear kind magical fans, I owe you so much thanks, for your steady gaze at what we’ve made and what I’ve done with a character that was already in the hearts of many before I slipped on the platinum wig of dreams. Without you there is no us. And now our watch has ended. @gameofthrones @hbo #love #motherofdragonsoverandout

A post shared by @ emilia_clarke on May 19, 2019 at 9:37am PDT

Kjo është dëshmuar edhe nga lotët në sytë e Emilia Clarke, nëna e dragoit Daenerys, një nga aktoret kryesore në serial.

“Faleminderit të gjithë njerëzve edhe pse nuk i njoh na kanë lejuar të luajmë këto lojëra dhe të tregojnë këto histori. Fansat më dhanë një identitet që nuk e kisha”, tha Clarke.

John Bradley falënderoi të gjithë ata që besonin në Samwellin. Christofer Hivju se është duke u kënaqur me rolin e Tormundit, përndryshe një nga personazhet e preferuar mes tifozëve.

“Duke qenë pjesë e kësaj është një përvojë që ka ndryshuar jetën time, por gjithçka ka mbaruar, dhe kështu është edhe loja e fronit”, tha ai.

“Game of Thrones” është seriali më popullor i prodhuar nga HBO deri më tani. Seriali fitoi “Golden Globe” gjersa autorë të saj janë David Benioff dhe D.B. Weiss. /Telegrafi/