Gjatë pjesëmarrjes në emisionin “Xing me Ermalin” që emetohet në TV Klan, Getoar Selimi nuk ka mundur të mos pyetej për bashkëshorten e tij, Marina Vjollca.

Nikoqiri Ermal Mamaqi e ka pyetur reperin lidhur me mungesën e moderatores në ekranet televizive duke i thënë me shaka se mos ia ka ndaluar ai.

“Ç’bëhet me Marinën? Sikur se kemi parë më, apo nuk e lë ti të dalë? Se ju kosovarët thoni se gratë duhet të rrinë në shtëpi”, ka pyetur Ermali në emisionin që emetohet në TV Klan.

Të gjitha lajmet nga Getoar Selimi Të gjitha lajmet nga Getoar Selimi

Ndërsa përgjigja e Getit për këtë pyetje ishte: “Jo, jo na ka dalë nami kot, s’është ashtu. Unë dhe Marina kemi gjetur njëri-tjetrin, jemi njëlloj. Ajo edhe më herët nuk është se ka dalë nëpër intervista… Ajo është tip që zgjedh shumë, e ka të vështirë të vendosë, të zgjedhë diçka”.

Natyrisht se nuk ka munguar edhe interesimi lidhur me jetën luksoze që bën çifti i famshëm, e sidomos lidhur me pushimet, ku shfaqen të rrethuar nga luksi.

Nga arritja komike deri te kolltuku i posaçëm - pritja madhështore për Getin në emisionin televiziv Nga arritja komike deri te kolltuku i posaçëm - pritja madhështore për Getin në emisionin televiziv

Përgjigja e Getit ishte se pushimet e tyre janë si të gjithë të tjerëve, porse interesimi i madh i mediave rozë bën që t’u jepet më shumë rëndësi saqë duhet.

“Janë montazhe të gjitha. Pushimet i bëjmë si gjithë të tjerët, por njerëzit merren shumë me këtë punë”, ishin fjalët e Ghetto Geasyt. /Telegrafi/