Ish-kryeministri, Ljupço Georgievski në një intervistë për “TV 24” tha se në gjyqësorë ka dallim të mëdha, drejtësi dhe padrejtësi.

Ai thotë se ne ndoshta kemi probleme me ligjet. Georgievski tha se 10 ose 15 funksione mund të sillen persona nga shtetet dëshmuara, nga jashtë që të vihet rendi në vend.

Ai vlerëson se një pjesë e hetimeve të PSP-së janë shfrytëzuar për të marrë “Haraç”.

“Unë personalisht kam dashur që ta padisë PSP-në, por disa avokatë më thanë se do më publikojnë biseda private, dhe do të habitesh. Ekzistonte ajo që nuk mund të prekej PSP”, tha Georgievski për rastin “Banka Postare”.

Ai tha se dyshon se në dhjetëra raste ka persona të cilëve u është kërkuar “Haraç”.

Ai shtoi se rasti “Haraçi” është rast shumë serioz që faktori ndërkombëtarë ta vendos atë nën qilim./Telegrafi/